Hjem • Om os

Om Chamra.dk

“Det første vi så manglede på markedet, var dygtige europæiske producenter af kvalitets lædervarer – det meste kom fra Asien”

Europæiske læderproducenter 

Læder er ikke bare et materiale. Det er en historiefortæller, som går flere tusinde år tilbage, især i Europa. Vores kontinent er rigt på traditioner, håndværk og kvalitet, når det kommer til læderforarbejdning.

I dag fortsætter vi med at hylde den stolte tradition for europæisk læderforarbejdning. I vores webshop tilbyder vi kun de fineste lædervarer, der bærer arven og håndværket fra denne rige historie. 

Gå til butik

400+

Produkter i shop

2000+

Tilfredse kunder

150

Forskellige brands

+10

års erfaring

Lidt mere om Chamra.dk

Chamra.dk er en webshop dedikeret til kvalitetsbevidste entusiaster af lædervarer og mode. I sensommeren 2021 besluttede vi os for at blive en førende aktør inden for lædervaremarkedet i Skandinavien, så vi kan præsentere de fineste produkter fra Europas førende læderproducenter.

Skriv til os

2021

Ideen udfoldede sig: i sensommeren 2021 fik vi den første ide, at samle de bedste producenter inden for lædervarer i EU og forhandle deres produkter under samme “tag”

2022

Chamra blev til: I 2022 begyndte chamra.dk så småt at tage form. Vi udvidede vores netværk af dygtige producenter inden for lædervarer og mode.

2023

Chamra.dk åbner: Efter et år med praktiske gøremål er vi endelig online – velkommen til vores univers <3