Home • Brands

Alle vores brands

Her på siden finder du en oversigt over alle de brands, som vi hos Chamra.dk lagerfører. 

PYKOK

PYKOK er en virksomhed, der specialiserer sig i lædervarer, og tilbyder en række produkter som tasker, bælter, armbånd, og andre læder varer. De har været i drift siden 2015, med en filosofi om “brutal elegance” fra første øjekast til sidste berøring. 

Trendbag

Trendbag er en virksomhed, der specialiserer sig i at lave tasker fra materiale genbrugt fra en lokal møbelfabrik. Deres fremgangsmåde er miljøvenlig, og de tilbyder et unikt og varieret udvalg af produkter

Seik

SEIK er en virksomhed dedikeret til at skabe inspirerende produkter, der hjælper mennesker med at finde glæde i deres daglige liv.  De værdsætter minimalisme i nordisk design og er opmærksomme på deres miljøpåvirkning. 

Samelin

Samelin er en estisk virksomhed med en lang tradition for fodtøjsproduktion. I dag fokuserer virksomheden primært på fremstilling og distribution af fodtøj under SAMELIN-mærket. Samelin blev også anerkendt som “Defense Industrial Company of the Year 2017” for sin militære fodtøjsproduktion til forskellige NATO-tropper.

RR

RR Leather Accessories, baseret i Riga, Letland, specialiserer sig i håndlavede læderaccessories. Virksomheden startede i 2010 med at designe armbånd til venner og har siden udvidet sortimentet til at inkludere en bred vifte af accessories til både mænd og kvinder.

KIRA

Kira Sustainable er en virksomhed, der fokuserer på at skabe bæredygtigt fodtøj med et minimalt økologisk fodspor. Deres produkter er fremstillet i Europa, specifikt i Estland, hvor de benytter gamle teknikker til at lave militærfodtøj. Deres sko er designet til at være komfortable for hverdagsbrug.

Papillion

Papillon Leather er en specialforretning dedikeret til fremstilling af premium lædervarer, med et særligt fokus på attachemapper. Grundlagt på håndværkstraditioner, tilbyder Papillon et udvalg af håndlavet lædertasker, der udstråler både elegance og funktionalitet.

AIPI

AIPI er en specialiseret lædervirksomhed, som med sin passion for kvalitet og håndværk har etableret et stærkt ry inden for fremstillingen af høje læderstøvler. Grundlagt af kunstnere og håndværkere med en fælles vision om at skabe holdbare og stilfulde støvle.

NABO

NABO er en dedikeret lædervirksomhed, som har specialiseret sig i skabelsen af eksklusive og håndværksmæssigt udførte læder accessories. Fra det fineste italienske læder til nøje udvalgte materialer fra lokale kilder, hver eneste produkt hos NABO afspejler en passion for kvalitet og detaljer.

Drinbags

Dringbags er en virksomhed, der sætter sit aftryk i nogle mere alternative produktioner. Sortimentet fra Drinbags er til den psychedeliske side og tilbyder mange spændene varianter af punge, bæltetasker og rygsække. Drinbags’ udvalg af produkter er produceret i Lithauen.

Fillikid

Fillikid er et kendt brand indenfor kategorien “børn” og er samtidig klassisk et familieforetagende, der fokuserer på de små børn og deres forældres’ behov. Fillikid udvikler produkter der er sikre og praktiske, og som samtidig er en overbevisende producent af højkvalitetsmaterialer og kærlige design.

Gerda Retter Design

Gerda Retter Design er et estisk brand, der har produceret accessories  siden 2016. Hvert produkt er håndlavet i deres atelier i Tartu Aparaaditehas. Gerda Retter Design ønsker at røre vores hjerter med deres kreationer, med respekt for traditionelt håndværk, højkvalitetsmaterialer og øje for detaljer. 

March Design Studio

March design studio er en taskeproducent, der blev grundlagt i 2012. Efter nogle år, er studiet blevet et internationalt anerkendt brand med produkter der sælges i mere end 50 lande over hele verden.MARCH opfinder ikke nye ting, men forbedrer de eksisterende.

Mirgoods

Mirgoods læderstudio er beliggende i Tallinn, Estland. De fokuserer på at lave små lædervarer og tilbehør af høj kvalitet. De tror på ansvarligt forbrug og bevarelse af traditionelle metoder til fremstilling af lædervarer. De benytter sig af højkvalitets vegetabilsk garvet læder, som er kendt for sin holdbarhed og smukke ældningsproces. 

Muni

MUNI blev grundlagt i 2013 af designeren Monika Vasiliauskiene. Hendes arbejde er inspireret af kærlighed og beundring for vild natur, fra små fugle til store bjerge og dybe skove. Samtidig er det stærkt påvirket af bylivsstilen og gadebilledet i Vilnius, hvor Monika voksede op.

Nordhale

Nordhale begyndte deres rejse i 2016, og siden den første dag har de været forpligtet til at udvikle bæredygtige produktions- og forbrugsmønstre. I deres designproces bruger de overskydende stykker fra en filt-fabrik for at reducere mængden af industrielt materiale, der ender i miljøet.

Stella Soomlais

Stella Soomlais har fremstillet tasker og tilbehør i over 10 år. I de tidlige år lavede Stella mest skræddersyede produkter til familie og venner, men siden da er holdet vokset til et dusin personer, bestående af læderhåndværkere og designere.